gtag('consent', 'default', { 'ad_storage': 'denied', 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'analytics_storage': 'denied' });

 

2 in 1 élőflórás készítmény

 

Természetes bélbaktériumok + hüvelybaktériumok

+ oligoszacharidok

 

A Bilac Harmony kapszulában található baktériumtörzsek:

 

A Bilac Harmony élőflórás étrend-kiegészítő kapszula válogatott baktérium-keveréke olyan széleskörűen dokumentált törzsekből áll, mint a Lactobacillus acidophilus LA-14, a Bifidobacterium longum BB-536, valamint a Lactobacillus rhamnosus PB-01. Mindemellett, a benne levő frukto-oligoszacharid a baktériumok „táplálékaként” szolgál, elősegítve szaporodásukat.

 

 

 

 Hatóanyagok           

1 db kapszulában

2 db kapszulában

Lactobacillus acidophilus LA-14

min. 3 milliárd CFU*

min. 6 milliárd CFU*

Bifidobacterium longum BB-536

Lactobacillus rhamnosus PB-01

*CFU = Kolónia képző egység

A készítmény természetes bélbaktériumok és hüvelyflóra-baktériumok, valamint a baktériumok táplálékául szolgáló oligoszacharid keveréke.

 

Ajánlott fogyasztási mennyiség: Szükség szerint naponta 1-2 kapszula. A készítményt kevés vízzel, étkezés közben fogyassza el. Antibiotikum kezelés alatt a Bilac Harmony kapszula alkalmazása legalább három órával a gyógyszer bevétele után javasolt. Ha nehézséget okoz a kapszula lenyelése, akkor nyissa fel a kapszulát és a tartalmát kevés vízben, vagy más szobahőmérsékletű folyadékban feloldva fogyassza el.

 

Összetevők: Tömegnövelő szerek (kukorica keményítő, gélesített kukorica keményítő), kapszulahéj (hidroxipropilmetil-cellulóz), baktérium keverék (Lactobacillus acidophilus LA-14, Bifidobacterium longum BB-536, Lactobacillus rhamnosus PB-01), tömegnövelő szer (frukto-oligoszacharid), bevonószerek (gellángumi, magnézium-sztearát).

 

Száraz helyen, legfeljebb 25oC-on, fénytől védve, kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Made in EU